Politica de confidențialitate

Magazinul REFURB.md are grijă să respecte în totalitate dreptul utilizatorilor privind protecția datelor cu caracter personal furnizate, oferind o experiență online sigură, care nu va afecta în nici un fel viața personală. Cu acest scop, ne asumăm direct responsabilitatea, că informațiile obținute voluntar sau involuntar de la utilizatorii noștri, vor fi folosite doar în scopurile definite.

Vizitatorii site-ului nostru trebuie să cunoască faptul că datele lor personale vor fi păstrate și prelucrate, cu scopul:
 • desfasurarii activitatii noastre in relatie cu dumneavoastra: rezervare, vanzare, inregistrarea comenzii, transport, livrare, garantie sau service, activitatea de intretinere a relatiilor cu clientii.
 • completării bazei noastre de date, utilizate pentru realizarea rapoartelor statistice;
 • informării despre oferte, reduceri și alte activități desfășurate de compania noastră, prin diverse mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS etc.).

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal


Colectarea datelor pe site-ul nostru se realizează cu ajutorul diferitor modalități și instrumente specifice, cum ar fi: salvarea în baze de date a formularelor completate direct de către utilizatori, chestionarea online, urmărirea traficului pe site cu ajutorul unui soft profesional, gestionarea newsletterului, utilizând o aplicație specifică etc.

Există zone în site care necesită înregistrare sau abonare, pentru care utilizatorului îi sunt solicitate anumite date specifice. Datele solicitate sunt utilizate pentru identificare, confirmare, completare a contului. Dezabonarea poate fi făcută imediat, fără necesitatea altor confirmări suplimentare.

Toate aceste date sunt utilizate cu scopuri de informare și îmbunătățire a serviciilor, unicul deținător al informațiilor fiind magazinul REFURB.md, care garantează respectarea deplină a dreptului de intimitate. Termenii politicii de confidențialitate se referă doar la datele furnizate voluntar de către vizitatori.

Astfel, site-ul REFURB.md colectează datele cu caracter personal, obținute cu acordul voluntar al utilizatorilor, având în vedere următoarele scopuri:
 • confirmarea / expedierea / facturarea comenzilor efectuate către utilizatori;
 • rezolvarea problemelor apărute, referitor la comenzile efectuate, contract, servicii sau produsele achiziționate;
 • asigurarea accesului la anumite servicii;
 • transmiterea periodică a newsletterelor sau altor informații despre oferte, reduceri, bonusuri, în format electronic;
 • contactarea utilizatorilor, la cererea voluntara sau chestiuni ce țin de Relația cu Clienții;
 • scopuri statistice.

REFURB.md utilizează involuntar adresele IP (Internet Protocol Address) și alte date care nu au nici o legătură cu informațiile personale, cum ar fi ora vizitei, locul de unde a fost accesat site-ul, numele, versiunea browserului, sistemul de operare, furnizate de către browserul internet prin intermediul căruia a fost accesat site-ul, în următoarele cazuri:
 • administrarea site-ului;
 • analiza / urmărirea intereselor utilizatorilor;
 • utilizarea datelor demografice pentru uz intern (scopuri statistice);
 • îmbunătățirea nivelului de accesibilitate în utilizarea site-ului;
 • publicarea informațiilor cât mai relevante pentru utilizatori.

REFURB.md se obligă să adopte toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor obținute de la utilizatori, atât online cât și offline. 
Abonati-va

Fii primul care afla despre ofertele noastre exclusive.