Condițiile estetice

Condițiile estetice ale produselor refurbished!

 
Indiferent de condiția produsului refurbished, este important sa menționam că toate produsele de pe refurb.md au trecut prin câteva etape de testare, au fost verificate tehnic și funcționează perfect.
 
Sunt 3 categorii care reprezintă starea estetică a produselor refurbished (A, B și C).

Condițiile de mai jos se referă strict la aspectul estetic exterior al produselor. Dacă ești în căutarea unul laptop, calculator sau alt produs refurbished din catalogul nostru de produse și nu ești convins de starea pe care să o alegi, îți recomandam următoarele:
 
  • Dacă aspectul exterior nu contează atât de mult pentru tine și intenționezi să folosești un produs refurbished 100% functional dar cu mici urme de uzură, merită să îți iei un produs refurbished din categoria B. Prețul este considerabil mai mic decât produsele din categoria A, iar produsul este la fel de performant.
  • Dacă aspectul exterior contează și îți dorești să primești un produs care arată ca NOU sau aproape ca unu NOU, îți recomandăm sa te îndrepți către categoria A. Prețul este mai mare față de alte condiții, însă față de prețul din magazin al unui produs nou, este o reducere uriașă! 

Mai jos descifram fiecare categorie:

 
Categoria A
 
  • Ecranul produsului este ca unu nou sau aproape perfect. Poate avea 1 urmă insesizabilă de uzură.
  • Carcasa laptopului, calculatorului, monitorului sau alt produs refurbished arată ca nou sau aproape perfect. Poate avea 1-2 urme insesizabile de uzură 
Categoria B
 
  • Ecranul prezintă câteva (1-3) zgârieturi foarte fine aproape insesizabile, chiar și de la apropiere.
  • Carcasa poate avea mai multe zgârieturi superficiale sau până la 4 zgârieturi ușor vizibile. Urme de uzura normale. 
Categoria C
 
  • Ecranul prezintă zgârieturi vizibile sau mai mulți pixeli morți. (Nu este obligatoriu sa fie prezente la toate produsele din aceasta categorie, pentru mai multe detalii despre un produs anume, contactați-ne)
  • Carcasa prezintă multiple zgârieturi vizibile, puncte, urme de decolorare sau lipsa unor piese a carcasei.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numarul de telefon 022 837 840
Abonati-va

Fii primul care afla despre ofertele noastre exclusive.